Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O tym jak prawie wygrałem gre właściwie 1vs5

matx321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc chciałbym się podzielić moją fotorelacje z przecudnej gry w której grałem prawie tylko ja.

A więc zaczęło się od tego, że mój team na początku padł parę razy. Po tym jak karma padła trzeci raz postanowiła, że nie będzie grała tylko oglądała ten mecz:

Screen35.png

Po przeprowadzonej rozmowie z karmą jednak zaczęła grać, ale w dalszym ciągu tylko ja coś zabijałem:

Screen36.png

Po paru minutach nadal tylko ja tam zabijałem pomimo, że chciałem oddać parę killi innym:

Screen37.png

Nadal tylko ja:

Screen38.png

Ja i mój support przez przypadek piorunem:

Screen40.png

Mały przełom, zaczęli brać parę killi, które im zostawiłem:

Screen41.png

Ale niestety pod koniec master pomyślał i wbił na mnie no i skończyło się przegraną:

Screen42.png

rb8a5y.jpg

Może kiedyś wyjdę z silvera ;)

Pozdrawiam już teraz z góry hejterów, którzy i tak się do czegoś przyczepią, a to buildu, a to farmy. Kocham was miśki :*

Opublikowano

Że tak powiem, urzekła mnie twoja historia. Pokazuje ona z jakim bólem codziennie musi napotykać się gracz lol'a. Widać tu tak jak to było w biblii Bóg niósł krzyż za nasze grzechy, natomiast ty próbowałeś nieść przysłowiowy "krzyż" za błędy teamu jednak jesteś słaby i kij ci w oko idź graj w mario.

@Topic

Zacna gra, jednak nie każdą grę wygrasz musisz sobie to uświadomić ;)

Opublikowano

Takie sytuacje jak na ss'ie twoim są niestety bardzo częste,ale czasem to nie wina,że ktoś grać nie umie tylko po prostu coś nie wyjdzie i tyle najgorzej jednak nie toleruję jak ktoś flamuje i z góry nastawia na najgorsze ... to już jest przegrana jak nic.

Opublikowano

jak juz to nie 1v5, a 2v5. blitz uczestniczyl w praktycznie kazdym twoim killu i byla to nie tylko twoja,a tez jego zasluga. jax tez ogarnial,co prawda mial 0/7 i zly build,ale utrzymywal farme,i widac ze cos gral :P a karma i ww to zwykle nooby nie umiejace grac,ktore zaczynaja rankedy nie znajac podstaw gry ;d powodzenia w nastepnych meczach

baner.png

Opublikowano

@UP Czytaj ze zrozumieniem <.<

Silver, czego ty wymagasz :D Hextech na jaxie, woow uszanowanko.

Nie graj adc, na silverze się nie opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...